2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2022. Szeptember 13. 18:20, kedd | Magyarország
Forrás: TV2 HVG

Visszatér a TV2-re Várkonyi Andrea

Visszatér a TV2-re Várkonyi Andrea

A volt műsorvezetőt az utóbbi időben rengetegszer említette a média, ő ugyanis Mészáros Lőrinc új felesége. Várkonyi Andrea féléves kihagyás után tér vissza a csatornához egy gálaműsor erejéig.

Várkonyi legutóbb a tévés Stohl Andrással közösen vezette a TV2 Neked énekelek című jótékonysági műsorát, a mostani visszatérésekor pedig Till Attila oldalán lesz látható a csatorna 25. születésnapja alkalmából rendezett TV2 25! gálaműsorban. Az adásban áttekintik a csatorna elmúlt negyed évszázadának legemlékezetesebb pillanatait, műsorait, valamint szereplőit.

Várkonyi egyébként nem csak visszatérő hobbiműsorvezető, hanem a Mészáros Lőrinccel kötött házasságát követően beülhetett a férje érdekeltségei közé tartozó TV2 Média Csoport igazgatótanácsába is, úgyhogy személyében a csatorna legfelsőbb vezetése is képviseltetni fogja magát a képernyőn.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 28. 14:28, szerda | Magyarország

Pusztító vihar tombolt Magyarországon

A tűzoltók a villámlás és a kidöntött fák okozta károk helyreállításán dolgoznak. A vihar autókat, épületeket és utakat rongált meg.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Szeptember 03. 10:12, kedd | Rendőrségi

Újabb bombariadó miatt kutattak át egyes pozsonyi alapiskolákat

A szóban forgó intézmények a Černyševského, a Nobel téri, a Tupolevova, a Dudova, a Holíčska, a Gessayova és a Pankúchova általános iskolák.

2024. Augusztus 30. 14:36, péntek | Rendőrségi

A kormány bemutatta a rendőrséget érintő változásokat

Szeptember 1-jén megszűnik a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség, és három új szervezeti egység jön létre: a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal, a Nemzeti Kábítószer-ellenes Egység és a Terrorelhárítási Központ.