2024. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2024. Augusztus 28. 14:28, szerda | Magyarország
Forrás: teraz.sk

Pusztító vihar tombolt Magyarországon

Pusztító vihar tombolt Magyarországon

A tűzoltók a villámlás és a kidöntött fák okozta károk helyreállításán dolgoznak. A vihar autókat, épületeket és utakat rongált meg.

A magyar tűzoltók a kedd esti viharok okozta károk felszámolásán dolgoznak Budapesten és környékén, valamint Nógrád és Heves megyében. ErrÅ‘l a TASR budapesti tudósítója számolt be az MTI hírügynökségre hivatkozva.

A tűzoltók a villámlás és a kidöntött fák okozta károk helyreállításán dolgoznak. A vihar autókat, épületeket és utakat rongált meg. A zivatarok és felhÅ‘szakadások a fÅ‘város környékén több autópályaszakaszon is nehezítették a közlekedést.

Figyelmeztetést adtak ki a szakadó esÅ‘ miatt Magyarország északi és középsÅ‘ megyéire, ahol este rövid idÅ‘ alatt 25-30 milliméter csapadék is elÅ‘fordulhat.

Forrás: teraz.sk

Címkék: magyarország, vihar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Közélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.